Loading...
foto-záhlaví
foto-záhlaví

O nás

Cyklistickey – z klasického Instagramového meme profilu jsme se rozrostli v přední online destinaci pro cyklisty všech disciplín. Naše cesta začala sdílením humoru, ale naším cílem bylo vždy nabídnout něco víc. Uznáváme, že cyklistika může být jak vážná, tak zábavná, a právě tuhle rovnováhu se snažíme všem cyklistům přinášet.

Naše komunita je komplexní – od nadšených začátečníků až po elitní závodníky. A to napříč všemi disciplínami.

Rozšířili jsme naše aktivity i daleko za hranice sociálních sítí. Najdete u nás širokou škálu obsahu, včetně podcastů na Spotify, videí na YouTube, příspěvků na Facebooku, TikToku a samozřejmě naší vlajkové lodi – Instagramu. I ty nám ale přestaly stačit. Přidali jsme web, na kterém najde každý cyklista opravdu vše, na co si jen vzpomene.

Náš růst však nebyl jen digitální. Cyklistickey se zavázal k propojení online světa s reálným prostřednictvím offline událostí. Pořádáme cross country závody, krosové běžecké závody a účastníme se předních domácích i zahraničních veletrhů. Naše akce jsou místem setkání, soutěží a zábavy.

Náš tým

Cyklistický svět je pestrý a rozmanitý, a přesně takový je i náš tým. Dominik a Kuba, zakladatelé Cyklistickey, měli vizi. Ale věděli, že opravdový úspěch vyžaduje více hlav a rukou. Proto jsme rozšířili náš tým o talentované přátele a spolupracovníky, kteří sdílejí naši vášeň pro cyklistiku a špičkový obsah.

Jakub

Dominik

Tomáš

Véna

Vašek

Steve

Filip

Jonáš

Tomáš

Filip

Podporujeme

Jsme hrdí na partnerství a podporu předních cyklistických událostí a organizací jako jsou ForBikes, Prague Bike Fest, Kolo pro život, a RoadClassics.

Na začátku roku 2024 vznikl také Bike Lab Servis pod naší záštitou, vedený Filipem Stehnem a Tomášem Svatošem. Kromě perfektní péče o kola mají kluci ještě jedno eso v rukávu. Stali se totiž naším prvním oficiálním showroomem, ve kterém si můžete Cyklistickey brand prohlédnout na vlastní oči.

Pozornost médií

Naše práce a komunita nezůstaly nepovšimnuty. Napsali o nás na renomovaných platformách jako iDnes.

Naši partneři

Děkujeme našim váženým partnerům FOR BIKES, Road Classics®, KOLO PRO ŽIVOT a Prague Bike Fest za jejich neochvějnou podporu. Společně směřujeme k budoucnosti, která slaví radost z jízdy na kole.

Všechna práva vyhrazena. © 2024 Ondřej Vincenc, Steve Osyka

Obchodní podmínky . Podmínky ochrany osobních údajů